U bevindt zich hier: home > inlijsten > reinigen

Relatiegeschenken

Edith Madou – Keramiek
Edith Madou studeerde in 1992 af aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Maastricht.  Daarna volgt zij nog diverse cursussen draai-technieken, primitief-stoken, raku-stoken en zout aan de praktijkopleiding Fijnkeramiek A.V.A. en glasworkshops.

Madou laat zich al jaren inspireren door de zee. Haar keramische beelden tonen fantasieën uit peilloze diepten. Uit haar collectie verkopen wij ‘Geluksvisjes’. In allerlei kleuren met of zonder een goed fles wijn. Hoe dan ook een uniek cadeau voor vele gelegenheden.

 


PLINT – Kunst en Poëzie
Bij NEO kunt u zoals u wellicht al weet ook terecht voor leuke PLINT – artikelen.
PLINT is uitgever van leuke cadeau artikelen. Zo vindt u bij ons van PLINT prachtige kussenslopen, schorten en kaarten met een mooi gedicht. Maar ook de bekende raamposters en muurstickers van PLINT ontbreken niet in ons assortiment.
Ook voor een speciale gelegenheid is PLINT een goed idee. Wat dacht u bijvoorbeeld van de PLINT placemats met verrassende en vrolijke spreuken. Of de schorten met een duidelijke boodschap of een goed verhaal die uw ontbijttafel extra kleur geven. Om het geheel af te maken hebben we voor u ook nog de feestelijke servetten van PLINT. Laat het u aan niets ontbreken en geef uw ontbijttafel eens iets extra’s!

U vindt onze PLINT collectie voor aan in de winkel. Zit er iets niet bij van PLINT dat u graag had willen hebben? Vraag ons dan gerust om advies. In de meeste gevallen is het mogelijk het gewenste product voor u te bestellen.