U bevindt zich hier: home > kunst > uitleen

Kunstuitleen

Kijk ook bij Sparen voor ons uniek spaarsysteem!

Kunst moet voor iedereen bereikbaar zijn, vinden wij. Bij ons is dat ook zo. Onze collectie is zeer actueel en divers. onder de knop collectie zit een impressie van de kunstwerken die we in stock hebben

Bij ons kunt u kunst kopen en huren. Huren heeft als voordeel dat u, zolang als u dat wilt, een wisselende kunstcollectie in huis heeft. Kiest u - naast huren - voor de optie sparen, dan kunt u na verloop van tijd met uw spaartegoed een kunstwerk aankopen. Het bedrag dat u per maand betaalt, is afhankelijk van de waarde van het geleende kunstwerk.
Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen. Kunst moet je beleven!

 

Kunstuitleen

U betaalt maandelijks 1.5% van de waarde van het schilderij, de contract periode is minimaal 1 jaar en de werken kunnen 1 keer per jaar worden omgeruild.  Omruilen van de schilderijen is inbegrepen bij een minimaal aantal werken van 5 stuks.

Duur:  onbeperkt
Kosten: 1.5% van de waarde van het werk incl. BTW
Omruilen: 1 maal per jaar


Kunstuitleen bedrijven / instellingen

Kunst zorgt niet alleen voor een aangename sfeer op de werkplek, het gebruik van kunst in publieke ruimtes geeft uw bedrijf uitstraling en zegt iets over de manier waarop uw bedrijf zich presenteert naar zijn medewerkers en relaties.
U betaalt een maandelijks  percentage van de waarde van de kunstwerken. De contractperiode is minimaal 1 jaar. En u kunt de kunstwerken 1 maal per jaar omruilen. Het omruilen van de schilderijen is inbegrepen bij een minimaal aantal werken van 5 stuks.

Duur: onbeperkt.
Kosten: vraag om een op maat gemaakte offerte afgestemd op uw bedrijf en wensen.
Omruilen: 1 maal per jaar.

Kunstsparen

Kunst kopen bij NEO doet u in alle rust en vrijheid. Als u wilt, zetten wij het werk van uw voorkeur een week lang voor u weg, zodat u kunt beoordelen of uw eerste indruk wordt bevestigd. U kunt het werk ook vrijblijvend op zicht meenemen. Er bestaat de mogelijkheid om het werk volgens uw smaak en voorkeur in te lijsten.

Wanneer het kunstwerk u bevalt, betaalt u maandelijks 5% van het aankoopbedrag; dit bedrag vormt een spaartegoed zonder bijkomende kosten. U heeft dan 20 maanden de mogelijkheid om uw werk alsnog in te wisselen voor een ander werk naar keuze. Mocht u de voorkeur geven aan een andere prent of schilderij, dan blijft het reeds betaalde bedrag vrij besteedbaar.

Duur: 20 maanden.

Kosten: 5% van de waarde van het schilderij.

Omruilen: onbeperkt binnen 20 maanden.

Spaartegoed: gehele maandbedrag.